Tisztelt érdeklődő!

Ön a Premium Holiday Kft. oldalát látogatta meg.

Cégünk a Füredi Ház Kft több évtizedes ingatlanfejlesztési tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll, már a ’90-es évek kezdetétől foglalkozunk ezzel a tevékenységgel, elsők között voltunk akik a piaci lakásépítést meghonosították Magyarországon. Az idő óta több mint 1000 lakóingatlan felépítésében, értékesítésében vettünk részt tevékenyen. A mi vevőink, partnereink mindig nagy bizalommal voltak irántunk, mivel tudták, hogy fő erősségünk a nagyfokú szakmai hozzáértés, a vevői igények maximális kiszolgálása, határidőre történő kivitelezés, ár-érték arányú műszaki tartalom.

Az első időszakban leginkább társasházi-sorházi lakások építésével foglakoztunk, jellemzően Budapesten (Aqincum lakópark, Újpest Liszt Ferenc utca- József Attila utca által behatárolt terület beépítése, XIII. Röppentyű u. lakópark) , azt követően kereskedelmi központok fejlesztésében is részt vettünk , mint például a Debrecen Fórum, számtalan lenne felsorolni projektjeinket Legutóbb 2015 évben egy lakóprojekten dolgoztunk , Debrecenben 21 lakásos társasházat építettünk ,mely 10 hónap alatt átadásra került.

Úgy gondoltuk, hogy Csopak egy olyan hely ahol érdemes ingatlanfejlesztéssel foglakozni, mivel a Balaton északkeleti partjának legnépszerűbb állomása, a fehérborvidék fővárosa. Csopak és környéke szélsőségektől mentes, mediterrán mikroklímával rendelkezik, ahol télen nyáron szívesen kipiheni az ember a dolgos hétköznapok fáradtságát és olyan környezetben ahol megtalálja a család és saját maga kikapcsolódásának lehetőségeit. Társaságunk a Csopakon épülő Prémium Residence lakóparkra vonatkozó információkat folyamatosan bővíti. 2016. január végén kezdtük el a Lakópark építését Csopak Ifjúság sétányon a strand bejáratával szemközti területen. A lakások értékesítését ez év február hónapjától elkezdtük.

Honlapunkra feltöltésre kerültek a lakások alaprajzai és a látványtervek. Az alaprajzokat a LAKÁSOK menüsorban találhatják oly módon, hogy az egérrel rámutatnak az adott épület valamelyik szintjére és arra rákattintva előugrik az ott lévő lakás alaprajza.

A lakások alapterület kimutatását a helyiséglistában találják meg külön épületekre bontva. Minden lakás be van számozva épületenként is és szintenként is, ily módon pontosan be tudja határolni mely lakás nyerte el az Ön tetszését, ennek megfelelően konkrétan le tudja adni részünkre melyik lakásra szeretne jelentkezni.

További információ és kapcsolatfelvétel az alábbi elérhetőségeken.

 
- Környékbeli látnivalók -
- Környékbeli látnivalók -

Tetejére